Image

Президентка Карітасу України Тетяна Ставнича взяла участь у зустрічі Альянсу українських організацій громадянського суспільства

Разом віцепрем’єр-міністеркою Іриною Верещук говорили про взаємодію Уряду та громадських організацій у гуманітарному реагуванні, а також у співпраці з міжнародними донорами.

Гуманітарне реагування та співпраця з міжнародними донорами та партнерами задля підтримки українського народу стали головними питаннями, що обговорили учасники зустрічі.

Альянс українських організацій громадянського суспільства, до якого входять 16 гуманітарних і благодійних організацій, створено для об’єднання зусиль для реагування на наслідки війни та подолання гуманітарної кризи в Україні. Ініціаторами створення Альянсу були Міжнародний благодійний фонд “Карітас України”, Український Червоний Хрест, Благодійний фонд “Право на захист”.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримати нашу діяльність з допомоги потребуючим – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини