Image

Працівники Карітасів південно-східного регіону пройшли тренінг з безпеки та надання первинної домедичної допомоги

0 Comments

Для співробітників місцевих представництв Карітасу України південно-східного регіону був проведений триденний тренінг з безпеки та надання первинної домедичної допомоги постраждалим, участь у якому взяли також кілька працівників Карітасу Запоріжжя.

Не секрет, що членам гуманітарних місій та організацій, у тому числі й Карітасу, нерідко доводиться здійснювати свої завдання у небезпечних зонах поблизу місць ведення бойових дій. Саме тому кожен соціальний працівник організації повинен бути не лише ознайомлений з основними правилами безпеки, а й має закріпити отримані знання за допомогою практичних занять.

Для учасників тренінгу провели заняття з безпеки діяльності організацій з зонах бойових дій, під час чого навчили проводити аналіз ризиків і визначати загрози та поінформували щодо основних видів озброєнь, які застосовуються обома сторонами в зоні проведення ООС. Також усі отримали більш детальну інформацію щодо мін та саморобних вибухових пристроїв, були ознайомлені з правилами поводження при їх виявленні.

Три дні перебування на тренінгу, який проводили досвідчені та кваліфіковані інструктори, були щільно насичені не лише теорією, а й практичними заняттями з надання первинної домедичної допомоги собі та іншим особам.

Підсумкові тести з перевірки отриманих знань були пройдені учасниками тренінгу майже стовідсотково і кожен отримає відповідний сертифікат.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь