Image

Поспішаємо надати допомогу в буферній зоні до початку опалювального сезону

0 Comments

Життя в зоні ведення бойових дій обмежує людину у найнеобхіднішому. Мешканці с. Кримське Сєвєродонецького району, яке знаходиться безпосередньо на лінії розмежування Луганської області, щодня відчувають наслідки бойових дій, які впливають на всі сфери їхнього життя: це нестача опалювальних матеріалів на зимовий період та брак медикаментів, які через недоступність транспорту до населеного пункту люди не можуть придбати.

Також місцеві мешканці потребують не тільки матеріальної підтримки, але й психологічної, тому робота для психологів там завжди є.


Першого жовтня мобільна бригада Карітасу Донецьк у м. Дніпро закінчила реєстрацію найбільш потребуючих бенефіціарів с. Кримське: це маломобільні люди, люди похилого віку, особи з інвалідністю та особи з мінімальним доходом.

Тож до початку опалювального сезону люди будуть забезпечені паливними брикетами та зможуть отримати необхідні медикаменти для підтримання свого здоров’я в належному стані.


Допомога надається в рамках проекту «Багатосекторальна гуманітарна допомога у грошовій, натуральній формі, послуг і ваучерів для покриття базових потреб, продовольчої безпеки, фізичного і психічного здоров’я та підготовки до зимування постраждалих від конфлікту осіб на сході України», 2021-2023 рр.


У період розповсюдження COVID 19, працівники мобільних бригад дотримуються підвищених заходів захисту та особистої безпеки, щоб уникнути можливого інфікування та не наражати на небезпеку бенефіціарів, тому працюють за новими протоколами.


Проект здійснюється при підтримці Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини (GMFA).


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь