Image

Пасіка любові: Карітас Івано-Франківськ провів відпочинковий вікенд

Другий вікенд «Пасіка любові» особливий тим, що цього разу участь брали не лише діти, а й їхні матусі. Поки дітки розважалися, веселилися, грали в ігри, творили на майстер-класі з аніматорами та розвантажувалися, ділилися своїми емоціями на тренінгах з психологами, їхні матусі мали змогу приділити час собі і відвідати цікаві заходи.

Спочатку психологині Карітасу провели арт-терапевтичний захід для матерів і бабусь з фелт-терапії «Зігріваємось любовʼю», на якому прекрасні жінки створювали картини з вовни. Така робота допомагає зосередиться і дозволяє розкрити внутрішній потенціал. Шерсть сама по собі зігріває людину, наповнює позитивом. Заняття з таким матеріалом знімає стрес, заспокоює.

Далі на матусь чекав дуже яскравий та цікавий майстер-клас «Українська хустка – роду оберіг», який провела Ольга Зінько. Паралельно запрошені візажисти робили матусям макіяж, який допоміг жінкам відчути себе впевненими, ніжними та неймовірно красивими. Фотограф Микола Калитчук знімкував не лише процес створення неповторних, яскравих, жіночних образів, а й зробив мініфотосесію для кожної красуні.

Дітей чекало чимало активностей. Вони були поділені на три групи, відповідно до віку. І для кожної з команд аніматори Простору Дружнього до Дитини підготували різні розваги. Бджоленята 4-10 років створювали букети з цукерок для матусь, грали у веселі ігри, танцювали та обмінювались своєю неймовірною енергію з аніматорами.

В той час як дві команди підлітків, змагаючись між собою, проходили пригодницький квест. На кожній із стацій (які називались вуликами) наших учасників чекали різноманітні завдання на кмітливість, швидкість, увагу, з якими вони чудово справлялись. Такі активності допомогли дітям подружитися, відкритися, проявити свої сильні сторони, а також зарядитись позитивними емоціями та враженнями.

Зараз важливо, як ніколи, підтримувати один одного, проявляти милосердя та допомагати.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проєкт – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь