Новий навчальний рік із шкільним портфеликом: як пройшла благодійна акція у Карітас Донецьк у м. Дніпро

Цьогоріч Карітас Донецьк у м.Дніпро забезпечував шкільним приладдям малечу з родин ВПО, дітей загиблих захисників, дітей з багатодітних родин та сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

«Під час війни не кожна родина може повноцінно зібрати дітей до школи, придбати їм необхідну канцелярію, рюкзаки. У першу чергу це стосується родин які знайшли прихисток у Дніпрі, які втратили захисника, які опинились у складних життєвих обставинах. Багато дітлахів з цих родин були активними відвідувачами наших активностей в рамках ряду проєктів, проходили підготовку в рамках соціально-педагогічної роботи нашого Карітасу.

Для нас важливо, аби кожна дитина, незважаючи на обставини, мала право на щасливе дитинство та якісне навчання. Жоден маленький українець не мусить почувати себе обділеним та непоміченим», – поділилась менеджерка Карітас Донецьк у м.Дніпро Світлана Шух.

Видавали рюкзаки в атмосфері свята: з іграми, конкурсами та активностями.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проєкт – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/