Image

Німецький музикант випустив пісню на підтримку України

Пісню “Я твій кордон” Лутц Лейкхардт та гурт IO:A записав разом з диригентом Миколою Лисенком, онуком відомого композитора Миколи Лисенка, та музикантами київського оркестру.

Пісня побачила світ 18 листопада на сайті www.iamyourborder.com. Будь-хто може безкоштовно її скачати. Музиканти зробили це, щоб мотивувати жертвувати українським музикантам та благодійним організаціям.

На початку березня 2022 року Лутц Лойхардт разом із друзями поїхав на польсько-український кордон. Вони перевозили їжу та медикаменти до кордону та допомогли трьом українським мамам з дітьми дістатися до Лейпцига. У місті друзі організовували притулки для тих родин, які бажали отримати прихисток у Лейпцигу, допомагали з оформленням офіційних документів.

Свої враження від побаченого на польсько-українському кордоні, Лутц Лойхардт поклав у пісню «Я твій кордон» для свого лейпцизького гурту IO:A. На думку музиканта, вона передає почуття українців. Головна думка пісні: «Можна окупувати мою країну та знищити мої міста. Але не можна окупувати мене як людину та особистість, і не можна знищити мою любов до свободи, свободи слова та демократії. Я завжди буду вашим кордоном».

Пісню записали 52 київські музиканти, лейпцизька група IO:A та хор «Голоси Лейпцига». Все це вони робили на відстані 1500 кілометрів один від одного. Зведенням займався Майкл Боер із студії Echolux у Лейпцигу, редагуванням відео — PIY Productions із Лейпцига, а роботу з пресою підтримував Стефан Кахе. Всі задіяні в проєкті люди працювали безкоштовно на громадських засадах.

Пісня доступна з 18 листопада на YouTube, Spotify, iTunes і Soundcloud.

Якщо вам сподобалась пісня, сміливо завантажуйте її безкоштовно – і просто пожертвуйте невелику суму українським музикантам або до гуманітарної організації на ваш вибір. Зробити це можна за посиланням www.iamyourborder.com.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати наші благодійні проекти – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: Новини

Залишити відповідь