Image

Неподалік cтоличного вокзалу підготували прихисток для біженців

0 Comments

У столиці Благодійний фонд Карітас Київ у співпраці з Шевченківською районною в місті Києві державною адміністрацією підготував притулок, для постраждалих від війни, що прибувають на залізничний вокзал.

“Приміщення знаходиться неподалік від вокзалу і люди зможуть пішки за короткий час добратися до місця. Тут люди зможуть перебувати кілька днів, допоки не поїдуть далі”, – розповідає Олександр Магдаліц, координатор прийому гуманітарної допомоги Карітасу в Києві.

У приміщенні будуть усі умови для комфортного перебування людей. “Тут є душі, гаряча вода, опалення, кімната для дітей… Ми будемо надавати перевагу матерям із дітьми, але прийматимемо всіх, хто цього потребуватиме”, – каже Ганна Островська, заступниця голови Шевченківської районної державної адміністрації міста Київ.

У притулку водночас зможуть розміститися більше п’ятдесят осіб, тут вони отримуватимуть харчування та інше повне забезпечення від Карітасу.

За детальною інформацією людей просять звертатися на вокзалі у волонтерському центрі.

Шелтер діятиме вже від сьогодні.

Оксана Климончук, фото Олег Ревега


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь