Image

“Мить добра”: як в Карітасі Івано-Франківськ організовують акцію надання гуманітарної допомоги

Днями івано-франкіський осередок Карітасу провів чергову щотижневу акцію “Мить добра”. Вона стала рекордною за кількістю людей – по допомогу прийшло понад 250 людей.

“Одяг, підгузки, дитяче харчування, дитячі засоби гігієни — все, чого люди потребують для себе та своєї сім’ї. Зареєструватися на акцію можна, вказавши номер телефону та ім’я. Для отримання дитячої гігієни слід вказати свідоцтво про народження дитини та залишити паспортні дані”, — пояснив координатор акції Арсен Дмитрук.

Херсонка Анна Рудковська приїхала до Івано-Франківська з восьмимісячною дитиною рік тому. Каже: російські окупанти досі обстрілюють її район. Грошей, за її словами, вистачає лише на оплату житла, тож будь-якій підтримці радіє.

“Наразі я чекаю на підгузки. Вони — дорогі, щоб купувати. Тут допомагають продуктами, засобами гігієни. Я вдячна за те, що є такі акції”, — розповідає Суспільне. Івано-Франківськ Анна Рудковська.

Люди, які прийшли на акцію змогли підібрати одяг та взуття для усієї родини. А сім’ї з маленькими дітками змогли отримати дитячі іграшки, підгузки та дитячу гігієну. Отримати допомогу можуть як місцеві мешканці, так і ВПО.

Допомогу від Карітасу Івано-Франківськ можуть отримати як внутрішньо переміщені люди, так і місцеві, котрі у потребі.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь