Image

Мешканці Ясинуватського та Мар’їнського районів отримали продукти від Карітасу

0 Comments

Мешканці найбільш віддалених від інфраструктурних об’єктів населених пуктів Ясинуватського та Мар’їнського району отримали продуктові набори.

В кінці червня червня мобільною командою Карітас Запоріжжя вже вдруге була надана допомога найуразливішим людям похилого віку, які проживають в с. Славне (Мар’їнського району) та с. Пантелеймонівка (Ясинуватського району).

Через відсутність в цих селах будь-яких магазинів та аптек, продуктові та гігієнічні набори є вкрай необхідними та актуальними, особливо в умовах пандемії коронавірусу COVID-19. Соціальні працівники та активісти Карітасу Запоріжжя виключно адресно, з обов’язковим дотриманням відповідних протоколів безпеки, здійснювали дистрибуцію також в с. Олександропіль, с. Новоселівка (Ясинуватського району), с. Новомихайлівка та с. Парасковіївка (Мар’їнського району).

Загалом в червні, в рамках проєкту: «Надання адресної мультисекторальної допомоги людям похилого віку, які проживають в зоні 0–5 км уздовж лінії зіткнення та знаходяться в стані ізоляції через пандемію COVID-19 в Україні, 2020.» за підтримки Українського Гуманітарного Фонду (UHF) при Управлінні ООН з координації гуманітарних справ (OCHA) було видано понад 1500 продуктових та гігієнічних наборів. Також бенефіціари отримали 50 наборів предметів захисту. Важливою складовою є розповсюдження інформаційних матеріалів (листівки та плакати) про профілактику захворювання на COVID-19.

Детальніше дізнатися про діяльність проєкту можна за телефоном гарячої лінії: +38 050 394 00 38.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь