Image

Медичний центр імені Святого Івана Хрестителя отримав нове обладнання для пацієнтів

12 грудня у медичний центр ім. Святого Івана Хрестителя, який діє при Карітасі Самбірсько-Дрогобицької Єпарії привезли гуманітарний вантаж з США, пише Дрогобич.City.

Отримали зокрема медичні ліжка, ходунки, крісла колісні, крісла-туалети, милиці та спеціальні підйомники, за допомогою яких людину можна переодягнути чи перенести з ліжка в крісло колісне.

“У нас поки є достатньо ліжок, тому якщо у когось вдома є лежача людина, то ми могли б позичити їй ліжко, воно має спеціальний механізм, піднімається спинка, людина може сидіти чи лежати в тому положенні, яке їй зручне. Також даємо милиці та крісла для людей з інвалідністю, це все можна отримати у медичному центрі ім. Святого Івана Хрестителя”, – розповідає о. Ігор Козанкевич.

Частину обладнання роздадуть іншим благодійним організаціям, каже адміністративна директорка Карітасу Галина Космин.

“Багато організацій зверталися до пані Лесі, яка це все збирала. І ми вже маємо запити, що і куди потрібно передати”, – зауважила Галина Космин.

Організувала гуманітарну допомогу Леся Гук – вона родом з Дрогобича та вже понад 20 років живе у Сполучених Штатах Америки. Жінка збирала цю гуманітарну допомогу у різних благодійників, зокрема, долучились фонд “Daar Foundation” та організація “MedWish International”. Крім обладнання для медичного центру, привезли також турнікети та медикаменти нашим військовим, які передадуть згідно з потребами.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримати нашу діяльність з допомоги потребуючим – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь