Image

Літні підопічні Карітасу зігріли своєю любов’ю потребуючі сім’ї

0 Comments

31 травня 2019 року в Карітасі Київ відбулась акція «Зігріті любов’ю».

Під час акції люди похилого віку, які є підопічними благодійного фонду, передали пледи з вовни сім’ям у складних життєвих обставинах. Пледи були виготовлені в рамках проекту змістовного дозвілля для літніх людей «Клуб 60+».

«Літні люди обмежуючи коло свого спілкування прирікають себе на самотність, замкненість, пригнічення, що погано впливає на їх здоров’я, – розповіла працівник Благодійного Фонду «Карітас-Київ» Оксана Варварич, – наявність активного соціального життя допомагає людям похилого віку запобігти депресії, хворобі Альцгеймера та інших типів деменції».

«Для Карітасу України надзвичайно важливо знаходити шляхи фінансування таких чудових і потрібних проектів, як «Клуб змістовного дозвілля «60+», – розповів директор з комунікацій та мобілізації ресурсів Владислав Шелоков, – Наша команда переконана, що люди поважного віку мають унікальну можливість подарувати тепло своїх сердець через створення гарної та потрібної речі, що в подальшому буде передана потребуючій родині».

За його словами, змістовне дозвілля дозволяє літнім людям не лише дбати про інших, але й відкривати для себе нові здібності, переживати нові емоції та організовувати свій вільний час з максимальною користю для себе і оточуючих.

Пледи були передані багатодітним сім’ям, самотнім матерям, особам з інвалідністю, внутрішньо переміщеним особам та родинам учасників АТО/ООС.

Під час передачі були присутні меценати – представник Адвокацького Об’єднання «Арцінгер».

Нагадуємо, що підопічні фонду виготовляли вовняні вироби під керівництвом професійного тренера Манани Когонії. До виготовлення пледів було залучено близько 15-ти бенефіціарів Карітасу Київ.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь