Image

Київський Карітас долучився до акції «Книжка під подушку»

0 Comments

25.12.11
Карітас Київ та видавництво «Свічадо» долучилися до акції «Книжка під подушку», яка проходила з 12 листопада по 12 грудня в рамках Культурно-інформаційного проекту «УКРАЇНА ЧИТАЄ». Акція «Книжка під подушку» відбувається вже другий рік поспіль, і цього року збиралися нові україномовні книги для дітей з дитячих будинків сімейного типу до Дня Святого Миколая, ? повідомляє о. Роман Сиротич, директор Карітасу Київ.

Організатором акції є команда проекту «УКРАЇНА ЧИТАЄ». Культурно-інформаційний проект вже встиг показати себе в дії, провівши близько півтора десятка акцій по всій Україні на підтримку сільських бібліотек, дитячих будинків, книгочитання та книжної традиції в цілому. За рік існування проект «УКРАЇНА ЧИТАЄ» встиг залучити до культурного доброчинства понад 150 родин та організацій.

Цього року цільовою авдиторією проекту є діти з дитячих будинків сімейного типу, адже саме про існування таких будинків ледве здогадуються потенційні благодійники. Більше того, обрано 10 дитбудинків у 10-ти різних областях України в найвіддаленіших селах та селищах, врахувавши справжні потреби їх мешканців.

Янголи-волонтери розіслали зібрані подарунки кожній дитині з особистим вітальним листом від Святого Миколая.

Categories: Новини

Залишити відповідь