Image

Кисневий концентратор для Київської клінічної лікарні №2

0 Comments

Завдяки добродіям – Патріаршому Собору Воскресіння Христового УГКЦ – команда Карітасу Київ передала кисневий концентратор jay-10, а також антисептичні засоби у Київську клінічну лікарню №2.

“Під час пандемії коронавірусної хвороби багатьом лікарням не вистачає ліків та препаратів у боротьбі за життя людей. Ми закупили і передали кисневий концентратор та антисептики, щоб полегшити роботу лікарів, допомогти та підтримати їх у лікуванні тяжкохворих на СOVID-19”, – розповів директор благодійного фонду “Карітас-Київ” о.Роман Сиротич.

Він зазначив, що кисневі концентратори є важливою частиною лікування COVID-19 у складних випадках: “Цей прилад виробляє кисень, якого не вистачає в організмі хворої коронавірусом людини. Таким чином завдяки йому можна врятувати не одне людське життя”.

Кисневий концентратор було закуплено завдяки фінансовій допомозі Патріаршого Собору Воскресіння Христового УГКЦ. Висловлюємо щиру вдячність усім добродіям та жертводавцям.

Дякуємо благодійникам за відкрите на допомогу серце та щедрість. Завдяки співпраці та спільним добрим справам, сподіваємося, що разом врятуємо ще не одне життя у цей непростий час хвороби COVID-19.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь