Image

Медикаменти для мешканців селищ Золоте-1 та Золоте-3

0 Comments

13 травня 2021 року, мобільна бригада Карітасу Донецьк у м. Дніпро разом з її директором отцем Василем Пантелюком та менеджером проекту Карітасу України Вадимом Хоменко здійснила поїздку до с.Золоте-1 та Золоте-3 Сєвєродонецького району. Ці населені пункти знаходяться на відстані 0-5 км від лінії ведення бойових дій, тому місцеві мешканці вкрай потребують всебічної допомоги та уваги.

Допомога у вигляді ліків була надана найбільш потребуючим бенефіціарам: це самотні люди похилого віку та маломобільні люди. Під час особистого спілкування з місцевими мешканцями, директор Карітасу Донецьк у м.Дніпро почув багато схвальних відгуків та слова подяки щодо роботи працівників проекту, тому що увага, співчуття, повага та любов до ближнього є пріоритетом для співробітників Карітасу.

Візити здійснювалися в рамках проекту «Забезпечення базових потреб в різних секторах, включно з грошовою допомогою, особливо вразливих людей, що постраждали внаслідок конфлікту на сході України в 2019-2021рр.».


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь