Image

Команда Карітасу Запоріжжя розповіла учням Августинівської ЗОШ про волонтерство

0 Comments

Модель, касир, автомеханік, дизайнер одягу, лікар, програміст, вчитель… І це не остаточний список професій, які мріють опанувати учні 8-11 класів Августинівської загальноосвітньої школи Запорізької області.

Своїми мріями під час зустрічі, яка була присвячена неймовірно цікавій діяльності – волонтерству, діти охоче поділилися з нашими фахівцями – фасилітаторкою Ольгою Великою та менеджером по роботі з волонтерами Юрієм Вдовцовим.

За короткий час діти встигли не лише розповісти про себе та свої вподобання, а й за допомогою інтерактиву відчути свою індивідуальність і, навпаки, побачити схожість у вподобаннях – чи то страв, чи то музики, чи то літератури.

А щоб не лише на словах, а й на ділі переконатися у тому, як люди, які мають схожі інтереси можуть творити і креативити пліч-о-пліч, наші фахівці розділили школярів на три команди. І вже тут діти змогли проявити себе в музичному, творчому та спортивному напрямках і за короткий час підготувати та презентувати ініціативи, які, в першу чергу, їм самим хотілося б реалізувати для їхніх молодших друзів по школі.

Чого вони тільки не нафантазували: музична естафета, танцювальний батл, олімпійські ігри, виготовлення креативних масок та інші цікавинки, які точно є, будуть і залишаться цінними для них. Діти вигадували, пропонували, обговорювали, домовлялися і приймали рішення не задля гарних оцінок, а задля власного розвитку і великого бажання реалізувати задумане і подарувати малечі справжнє свято.

Впевнені, ними пишаються не лише їхні батьки, а й їхні односельчани – дідусі та бабусі, яким вони допомагають по господарству і щиро тішаться від того. А будуть тішитися ще більше, коли втілять в життя свої найсміливіші задуми, а наші фахівці їм у цьому допоможуть.

Categories: Новини

Залишити відповідь