Карітас Волинь відкрив простір для дітей та молоді «Коло друзів»

Владика Йосафат, екзарх Луцький Української греко-католицької церкви очолив спільну молитву у просторі для дітей та молоді «Коло друзів» та освятив оновлений молодіжний простір “The HUB” у Благодатному, пише видання VolynUa.

Назву “Коло друзів” обирали разом з дітьми. Карітас проводить у центрі заняття з дітьми, психологічні тренінги.

“Ми щасливі, бо будуємо дружню спільноту для дітей, а це дуже важливо під час війни. Молимося за родину Форні з Америки, яка підтримала наш проєкт, та всіх партнерів із великими серцями, які працюють для слави Божої,” – каже менеджер зі зв’язків з громадськістю Карітасу Волинь Олександр Топорівський.

На завершення заходу директор Карітасу Волинь отець Володимир Кметь оголосив подяки та вручив відзнаки й подарунки партнерам.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримати нашу діяльність з допомоги потребуючим – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/