Image

Карітас та мережа АЗК “Параллель” запустили спільну благодійну акцію

0 Comments

Подаруйте нову надію тим, у кого вогонь забрав все!

З 7 до 28 грудня 2020 року, придбавши листівку добра на АЗК Parallel та партнерів, ви допомагаєте сім’ям, постраждалим від масштабних пожеж у Луганській області. Усі кошти з продажу листівки будуть передані міжнародному благодійному фонду «Карітас України» для купівлі необхідної побутової техніки погорільцям.

Більше про те, як Карітас допомагав жителям Луганщини, що стали жертвами вогняної стихії читайте тут: https://caritas.ua/tag/pozhezha/

А купуючи листівку з карткою КартБланш, ви не лише долучаєтесь до благодійності, а й отримуєте шанс виграти 100 літрів пального Perfekt 95 (бонусами на картку). Чим більше листівок купуєте, тим більше шансів на виграш, адже ваша картка лояльності візьме участь у розіграші стільки разів, скільки листівок ви придбали.

Розіграш буде проведено 30 грудня о 15:00 за допомогою сервісу Random у прямому ефірі на офіційній сторінці компанії у Facebook.   

Листівки можна придбати за готівковий розрахунок або за допомогою платіжної банківської картки Visa/MasterCard, а також за бонуси програми лояльності КартБланш.

Готові допомогти постраждалим від пожежі – переходьте за посиланням: https://caritas.ua/fire/


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь