Image

Карітас Київ оголошує конкурс мікрогрантів для громад, що постраждали внаслідок конфлікту в Україні

0 Comments

В межах проекту «Створення багатофункціональних соціальних центрів для нарощення потенціалу осіб і громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні, у сфері подолання труднощів та самозахисту» Карітас Київ оголошує конкурс мікрогрантів для громад.

Мета конкурсу: підтримка громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні задля нарощення їхнього потенціалу у сфері подолання труднощів та самозахисту, подолання наслідків конфлікту та покращення якості життя людей в громаді. 


Участь у проекті можуть брати громадські організації, громади та ініціативні групи, місцезнаходження та діяльність яких провадиться на території реалізації програми. Грантова програма охоплює: Київську, Вінницьку, Чернігівську, Житомирську та Черкаську області та місто Київ.

Учасники можуть подавати необмежену кількість пропозицій на конкурс мікрогрантів. Один учасник конкурсу може отримати лише один мікрогрант. Максимальна сума одного гранту становить 20 400 грн. Власний внесок грантоотримувача має становити щонайменше 10% від суми проекту. Відсотковий розподіл частин фінансування встановлюється в індивідуальному порядку, виходячи зі змісту та складових грантової заявки та визначається рішенням конкурсної Комісії. Розмір першої виплати становить не менше 50% від загальної суми гранту.

Пріоритет буде надаватися проектам, реалізація яких буде направлена на:
• активізацію громадян щодо розв’язання актуальних проблем та втілення соціально-значущих ініціатив в громаді;
• розвиток волонтерського руху;
• підвищення ролі інститутів громадянського суспільства;
• покращення інфраструктури населених пунктів;
• пропагування здорового способу життя;
• сприяння просвіті населення. 

Оцінюватиметься актуальність запропонованої проблеми, адекватність запропонованих методів її вирішення, здатність апліканта їх втілити, реалістичність бюджету та здатність продовжувати роботу після завершення фінансування.

До участі у конкурсі не допускаються проектні пропозиції, які прямо чи опосередковано пропагують насильство, війну, расову, національну, іншу ворожнечу, прямо чи опосередковано дискримінують за будь-якою ознакою, створюють умови, що можуть вплинути на конкурентні умови на ринку товарів і послуг в регіоні.

Кінцевий термін прийому заявок: 19 травня 2019 року. 
Дата початку реалізації проектів: 1 червня 2019 року. 
Максимальна тривалість проекту: 6 місяців.

Всі проекти мають бути реалізовані до 1 грудня 2019 року.

Заявки приймаються в електронному вигляді за посиланням: https://utka.su/006Ez  або на електронну скриньку caritas.kyiv.hab@gmail.com у форматі doc. та docx. (завантажити аплікаційну форму можна за посиланням https://utka.su/sIrQq )

Паперову підписану копію аплікант надсилає рекомендованим листом або приносить за адресою м.Київ, вул. Микитенка Івана, 7Б , БО «БФ «Карітас-Київ», каб. 26 (Центр розвитку громад)
Конкурс реалізується за фінансової підтримки уряду Німеччини.

Якщо у Вас є питання, то пишіть нам на електронну скриньку caritas.kyiv.hab@gmail.com або телефонуйте +380981893516.

Бажаємо успіху учасникам конкурсу!

Categories: Новини

Залишити відповідь