Image

Карітас Київ довів, що “Миколаєм може бути Кожен”

0 Comments

«БФ «Карітас-Київ» в рамках постійної праці надає допомогу багатьом дітям та кризовим сім’ям. Окрім цього проводяться благодійні акції. Однією із таких є акція до дня Святого Миколая. Цього року Карітас Київ у рамках благодійної акції «Миколаєм може бути кожен», завдяки жертводавцям та партнерам, надав понад шістсот подарунків для різних категорій дітей», – повідомляє о. Роман Сиротич, директор БФ «Карітас-Київ».

Святий Миколай Карітасу попрямував до дітей, які його з нетерпінням чекали. Так, подарунки отримали діти з кризових, малозабезпечених, неповних та багатодітних родин, діти з інвалідністю, або ж з сімей з інвалідністю, а також діти з сімей вимушених переселенців та діти учасників в АТО.

Святкування дня Святого Миколая проходило як у київському Карітасі, так і далеко поза ним. Це було свято добра і віри до дня Святого Миколая для тих, хто чекав на нього, тому це для них стало реальністю. У цих святкуваннях у Карітасі взяло участь понад 200 дітей, а ще і їх батьків, а до решти Миколай попрямував у їхні домівки.

 «Від свого імені та імені усіх дітей, які отримали подарунки від Святого Миколая Карітасу, хочу висловити щиру подяку усім благодійникам, волонтерам та партнерам, бо саме вони спричинилися до того, щоб на дитячих обличчях сяяли усмішки та радість. Дякую їм, що у такий непростий для країни час знайшли час, можливості та бажання на щедрість. Кожна дитина відчула, що Святий Миколай про неї не забув, приніс солодощі та інші подарунки, яких вона так чекала. Саме завдяки праці великої кількості людей та добродіїв у серцях дітей ще довго пануватиме радість та віра в чудеса Святого Миколая. Будьмо сіячами добра щодня і це змінить наш світ, тому запрошую до співпраці у допомозі тим, хто голодний, кому холодно, хто немає у що вдягнутися, хто шукає останню копійку на життєважливі медикаменти», – висловлюється директор БФ «Карітас-Київ» о. Роман Сиротич.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь