Image

Карітас Київ долучився до свята «Щасливі родини – скарб країни»

0 Comments

10 травня Благодійний фонд «Карітас-Київ» долучився до свята «Щасливі родини – скарб країни», яке приурочене Міжнародному дню родини та Дню матері. Святкування відбулось у Парку Партизанської слави.

Фахівці Благодійного фонду “Карітас-Київ” організували святкову програму на кількох локаціях. Зокрема на локації «Я люблю свою матусю» діти створили креативний спільний колаж з побажань для своїх мам. Завданням дітей було написати приємні слова для своїх матерів, за що у подарунок дітлахи отримували фігурну кульку у техніці твістинг.

Діти були раді отримати кульки у формі жирафи, собаки, тюльпану чи меча. Найбільшою популярністю користувались кульки у форму меча – вони особливо подобались як хлопчикам так і дівчаткам.

Зокрема, фахівці Благодійного фонду “Карітас-Київ” провели квест у якомe задіяли як матерів так і дітей. Діти та матері відповідали на питання квесту, робили креативні фото за що і отримали призи.

Волонтер Рінат Мірхамедов провів конкурси, руханки та танці для дітей. Малеча з радістю взяла участь у змаганнях, а переможці конкурсу отримали подарунки від Благодійного фонду «Карітас-Київ».

“Ми раді доєднатися до святкування Дня матері та Дня родини. Для нас важливо, що наша участь стала вкладом у формування міцної родини та принесла радість як дітям так і їх батькам”, – розповів директор Благодійного фонду “Карітас-Київ” отець Роман Сиротич.

Зокрема, Благодійний фонд “Карітас-Київ” отримав подяку від Служби у справах дітей та сім’ї КМДА за допомогу в організації та проведенні загальноміського свята “Щасливі родини – скарб країни” до Міжнародного дня сім’ї та Дня матері.

Організаторами свята стали Служба у справах дітей та сім’ї КМДА спільно з Київським міським центром соціальних служб, Київський міський центр «Родинний дім», Дарницька районна державна адміністрація.Разом з “Карітас-Київ” у святі взяли участь – відділ ювенальної превенції управління превентивної діяльності ГУ Національної поліції у м. Києві, Дарницький районний центр соціальних служб, Служба у справах сім’ї та дітей Дніпровського району, МБО «Міжнародний центр батьківства», ГО «Мамина школа», БФ «Зміни одне життя».

Дякуємо всім за участь у святі!


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь