Image

Карітас допомагає відновлювати здоров’я ветеранам війни на сході України

0 Comments

Розпочинаємо серію регулярних публікацій в рамках проекту з реабілітації ветеранів війни, який реалізовує Карітас України.

Тут будемо висвітлювати успішні кроки та заходи як проект розвивається та хто допомагає в шляхетній справі підтримки ветеранів та їх родин.

У якості відкриваючого випуску хочемо розповісти про ветеранів Віталія (інвалідність 2 групи) та Валерія (інвалідність 1 групи) з Харкова, яким восени 2019 року було організовано 21-денний реабілітаційний тур в Грузію разом з їх дружинами.

«Хочу подякувати усім причетним до нашої реабілітації! Зараз почуваюсь розбитим, сподіваюсь, після реабілітації буду бігати вже на одній милиці», – зазначив Валерій перед відльотом до Грузії.

Підготовка та організація візиту потребувала багато зусиль та часу, але воно вартувало того, зокрема, дякуючи фахівцям Карітасу Харків.

Магматичні піски, особливий клімат та грузинська гостинність залишили неабияке враження на українських героїв та зарядили їх енергією. Так тримати!

Проект підтримки ветеранів «Програма реабілітації ветеранів та їх родин, що постраждали внаслідок триваючого збройного конфлікту на Сході України» здійснюється за підтримки «Союзу Українських Організацій в Австралії» (AFUO-СУОА) в тісній кооперації з Міністерством у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь