Image

Карітас Донецьк в місті Дніпро став прихистком для багатьох родин з Волновахи

0 Comments

Люди по 10 діб сиділи у підвалах і не знали чи зможуть вибратися живими з того жахіття, що влаштували російські військові, які просто стирають їх рідне місто з лиця землі.

На фото з грамотами за мужність та хоробрість – хлопчик Сергій. Він відбився від родини під час евакуації, і зміг встановити зв’язок з татом, мамою та братом лише через 4 дні, а зустрітися з ними – майже через тиждень після розлуки.

Його шукала вся Україна та долучилися навіть люди з-за кордону.

Слід зазначити, що під час цієї самостійної подорожі семирічного Сергія постійно підтримувати чужі люди. А він сам – тримався по-дорослому та справився з усіма труднощами.

І маленьке чудо сталося! Тепер родина разом і після відпочинку та відновлення у Карітасі Донецьк в мысты Дныпро прямує далі на захід країни.

З дітками всі ці дні працювала психолог. Після обстрілів вони мають підвищену тривожність та потребують емоційної підтримки. А батьки отримали рекомендації, як себе поводити з дітьми у стресових ситуаціях.

Боже, бережи всі родини в Україні, щоб сім’ї завжди були разом, в безпеці та щоб люди підтримували один одного!


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь