Image

Карітас Донецьк продовжує співпрацю з Гірською військово-цивільною адміністрацією

0 Comments

З початком збройного конфлікту на сході України чимало благодійних фондів та міжнародних гуманітарних організацій надавали допомогу мешканцям прифронтових містечок, зокрема, у і місті Золоте. Одним із постійних партнерів місцевої влади в розрізі реалізації спільних проєктів різної спрямованості була і залишається Благодійна організація «Благодійний фонд «Карітас Донецьк».

Днями представники Карітасу зустрілись з керівником Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексієм Бабченко з приводу подальшої співпраці. Очолював делегацію директор Карітасу Донецьк у місті Дніпро отець Василь Пантелюк разом із менеджером проєктів Карітасу України Вадимом Хоменко.

Олексій Бабченко висловив щиру дяку представникам Карітасу Донецьк за співпрацю та зазначив, що її внесок у розвиток і підтримку місцевої громади важко оцінити, настільки вона вагома, та висловив сподівання про подальше плідне співробітництво.

Слід зазначити, що наразі у Золотому реалізується два проєкти за підтримки Карітасу: «Зміцнення здоров’я, стійкості громад та засобів існування в Донецькій та Луганській областях», який фінансується Австрійським агентством розвитку (АDА), та «Забезпечення базових потреб в різних секторах, включно з грошовою допомогою, особливо вразливих людей, що постраждали внаслідок конфлікту на сході України 2019-2021 рр».


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь