Image

Фасилітаційна зустріч з мешканцями міста Золоте

0 Comments

17 вересня в місті Золоте під супроводом фасилітатора Карітасу Донецьк відбулась фасилітаційна зустріч батьків з громади, які бажають покращити дозвілля своїх дітей.

До зустрічі приєдналася представник Гірської міської ВЦА – Кулинич Інна Валеріївна.

Порядком денним постало питання стосовно облаштування  дитячих майданчиків новими гойдалками та облаштувати місця для зручного відпочинку батьків з дітьми,  та потребою ремонту вже встановлених тренажерів.

Батьки розглядали можливість залучити інвесторів, благодійні фонди, громадські організації до вирішення питань освітлення дитячих майданчиків вечірній час.

Підсумком зустрічі стало написання колективного звернення до керівника Гірської міської ВЦА з проханням вирішення обговорених проблем громади.

Активізація громади відбувається в рамках проекту «Зміцнення здоров’я, стійкості громад та засобів до існування в Донецькій та Луганській областях» за безпосереднього фінансування Австрійської Агенції розвитку (ADA) та Карітас Австрія.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь