Image

Екстрена грошова допомога для вимушених переселенців в Запоріжжі

0 Comments

Екстрена грошова допомога для вимушених переселенців (давність переселення 7 діб)

На базі благодійного фонду Карітас Запоріжжя розпочинається реалізація програми «Людська гідність» для вимушених переселенців з міст окупації або бойових дій, які втратили джерело доходу, яким потрібна фінансова підтримка, щоб задовольнити свої надзвичайні потреби і які відповідають одному або кільком із наступних критеріїв вразливості:

  • люди з інвалідністю;
  • самотні люди похилого віку (60 років і старше);
  • одинокі батьки/опікуни (проживають разом з дітьми);
  • вагітні/ годуючи матері (діти до 2 років);
  • важкохворі.

Вимушено переміщені особи, які евакуюються із зон війни, можуть отримати одноразову фінансову допомогу для забезпечення базових потреб в надзвичайних ситуаціях.

Член сім’і може отримати 6660,00 грн на банківський рахунок (до 4-х на родину)

Після звернення до офісу Карітас Запоріжжя соціальний працівник заповнює анкету на підставі наявних документів і вразливості. Після відбору за критеріями вразливості вимушено переміщена особа впродовж 3-х днів отримає SMS інформування про зарахування до програми грошової екстреної допомоги. Особи, які мають право на допомогу, отримають одну одноразову суму на свій банківський рахунок.

ВАЖЛИВО!

Будь ласка, принесіть IBAN своєї банківської картки (довідка з реквізитами вашої банківської картки), паспорт з реєстрацією з зони війни, податковий номер та документи членів родини до офісу Карітасу.

За допомогою звертайтеся до офісу Карітас Запоріжжя за адресою: вул.Семафорна,8,  з понеділка по п’ятницю з 09:30 до 16:00

Додаткову інформацію дізнавайтеся за телефонами: 050 371 09 05, 050 371 09 35, 050 371 08 36


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь