Image

Допомога від Карітасу – завжди вчасно і без зволікань

0 Comments

Минулого тижня, в рамках проекту «Відповідь на пожежі в Луганській області» за підтримки Карітасу Австрія, 61 постраждала родина із населених пунктів Капітанове, Муратове Новоайдарського району та 77 родин з смт. Воронове отримали кухонне приладдя для забезпечення основних потреб.

Також 44 домогосподарства населених пунктів Капітанове та Муратове отримали вкрай необхідну допомогу, а саме – по 2 тони паливних брикетів на зимування.

Мобільна бригада Карітасу Донецьк у м. Дніпро, за підтримки директора о. Василя Пантелюка та проектного менеджера Карітасу України Вадима Хоменка, надала адресну допомогу маломобільним людям.

Мешканці постраждалих сіл завжди чекають на нас. Справді, неможливо переоцінити важливість послуг, які надаються працівниками Карітасу. Допомога завжди приходить вчасно, без зволікань. Жителі вдячні за щирість і доброту, без яких дуже важко жити.

Говорять, що краса врятує світ, але без співчуття і турботи – це неможливо. Людина у цей світ приходить з любові. Саме вона тримає світ, саме їй ми поклоняємось, творячи молитву до Всевишнього.

Ми відповідальні за свою велику місію: зберегти цей світ у любові від руйнації заради величі людини, а величною людина стає в каятті й бажанні творити  щось добре для інших.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь