Image

Допомога постраждалим від бойових дій, що оселилися у селищі Курилівка

0 Comments

Двадцять сімей отримали продуктові набори та набори засобів гігієни від команди Карітасу Кам’янське. А для родини з маленькою 9-ти місячною дитиною благодійники приготували ще й дитяче харчування, підгузки, дитячі засоби гігієни та м’яку ковдру.

Одна родина лише декілька днів тому ледве вирвалася із зони активних бойових дій, із самого пекла – Маріуполя. Чоловік та жінка середнього віку. Жінка, розповідаючи про те, звідки вони приїхали, ледве стримала сльози, і більше нічого не змогла вимовити…Її чоловік поділився, що перше, що вони зробили, коли приїхали до Кам’янського – помилися та він відвідав перукаря. Стримано та спокійно розповів про те, як з жінкою пережили жахливі події, ховаючись у підвалі…

«Спочатку думали – головне вижити. Потім – як вирватися із пекла та при цьому залишитися живими. Коли вже дісталися безпечного місця, охопило почуття ейфорії, неймовірного емоційного підйому, щастя, що залишилися живі…», – розповів переселенець. А вже зараз, за його словами, охопило почуття розгубленості та спустошеності, і в голові постійно лунає питання: а що далі?

Чоловік зазначив, що щиро сподівається на те, що Маріуполь залишиться українським містом, а в такому разі його можна буде відбудувати ще кращим, ніж він був, і тоді вони з жінкою зможуть повернутися у свій рідний край. А зараз він вже планує, яким чином зможе працювати тут, заробляти на життя, адже вважає, що навіть після таких подій потрібно вставати та працювати, оскільки за нами Україна, перемога якої вже дуже близько!


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь