Благодійні запусти від Карітасу задля створення хоспісу для безхатьків

Благодійний фонд “Карітас Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ”, який протягом багатьох років опікується людьми, які позбавлені радості домашнього затишку, вже вдруге організував та провів благодійні запусти напередодні посту, мета яких – зібрати кошти для будівництва першого в регіоні хоспісу для безхатьків “Дім Владики Юліана”.

Дім Владики Юліана. Триває будівництво

Благодійний захід відбувся у селі Воля Якубова Дрогобицької громади у відпочинковому комплексі “Слобода-Раковець”. Детальніше у репортажі Варто галицькі новини.

Якщо ж у вас є бажання, долучитися до будівництва цього закладу, Благодійний фонд “Карітас” Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ завжди буде радий допомозі. Допоможіть допомагати. Збір коштів триває.

БФ «Карітас СДЕ» 5168 7554 4716 5305 з позначкою «Хоспіс» або пожертвувати будівельні матеріали, можна звернутись до п. Богдана – +380974786246

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Video | Відео | Новини