Image

55 співробітників Карітасу України підвіщили свої знання в підготовці та реалізації проєктів

Команда управлінців Карітасу України працює, щоб люди у потребі отримували допомогу, будинки були відремонтовані, потребуючі могли отримати гігієнічні та продуктові набори, юридичні та психологічні консультації тощо.

Менеджери, менеджерки та асистенти проєктів засвоювали ключові методики та принципи ефективного проєктного менеджменту.

Учасники працювали в групах над переглядом посадової інструкції менеджера проєкту. Також важливою складовою навчання було обговорення етапів ініціації та підготовки проєктів, планування бюджету, графіки виконання проєкту, дистрибуції, тренінгів. Також під час зустрічі працівники Карітасу України отримали знання зі створення запитів на базу даних та реєстраційні анкети для своїх проєктів.

«Цей тренінг був корисний для мене, бо я прагну організовувати свою роботу та виконувати проєкти успішно. Особливо цінним для мене були практичні вправи, групові дискусії, кейси та реальні проєкти для аналізу. Чудово, коли більш досвідченні колеги відкрито діляться досвідом та знаннями. Відчуваєш дружнє плече підтримки. Ти не один, ти в команді!» – каже Марина Мартиненко, менеджерка проєкту «Психосоціальна допомога дітям шкільного віку на території Одеської, Тернопільської, Хмельницької областей під час війни в Україні». «Важливим також було обговорення етапу підготовки проєкту КУ, графік виконання проєкту, дистрибуції, плани тренінгів, закупівель, стандарти якості програм, запуск проєкту, огляд чек-листу, визначення ролей, підведення підсумків,» – додає Марина.

Протягом 5 днів воркшопу учасники навчались та обмінювались досвідом ініціації та підготовки проєктних пропозицій. Було розглянуто основні гуманітарні стандарти, проєктний та програмний цикли, місія та стратегія Карітасу України.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проєкт – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь