300 пакунків підготували в Карітасі Коломия у рамках щорічної акції «Великодній кошик»

У Великий четвер, 29 квітня 2021 р. Б. Єпарх Коломийської єпархії УГКЦ кир Василь Івасюк благословив 300 великодніх продуктових наборів, які пожертвували небайдужі підприємці та меценати Коломийщини в рамках щорічної акції “Великодній кошик”.

Цю продуктову великодню допомогу в Карітас Коломия отримали малозабезпечені перестарілі одинокі люди, особи з інвалідністю, родини переселенців, сім’ї загиблих воїнів у війні на Сході України та учасників АТО, діти, позбавлені батьківської опіки, а також сім’ї, які постраждали від повеней та інших стихійних лих.

Також «Великодній кошик» отримали мешканці геріатричних будинків Коломиї та в Будинок Милосердя Святого Миколая Чарнецького у с. Ковалівка, одинокі старенькі люди, якими опікуються працівники «Домашньої опіки» Карітас Коломия, постояльці коломийського Будинку нічного перебування та малозабезпечені одинокі перестарілі з навколишніх сіл.

На прохання Карітас Коломия щиро відгукнулися: п. Любов Станіславська (пекарня «Оберхліб» та ресторан «Вілла Фамілія»), п. Василь Мацьків (компанія «ДЕЛСО»), п. Андрій Григорчук («Раківчицькі ковбаси»), п. Юрій Овчаренко (Зернопереробна компанія «ЮМАС»), п. Віталій Лазарович (мережа магазинів «Експрес 24»), п. Юрій Квартюк (гуртівня «Ristor Foods») , п. Роман Бортейчук (піцерія «Chiken Hut» та «Пістинська джерельна»), п. Галина Магас (колиба «У вуйка Василя»), п. Василь  Саманів (мебельна фірма «KingsMebel»), п. Андрій Ткачик (мебельна фірма «Метабокс»), п. Роман Рєзнік (магазин «Свіжина»), п. Володимир Триф’як (магазин «5 авеню CLIMBER B.C Коломия»), п. Володимир Остафійчук та інші жертводавці.

Велика подяка всім нашим друзям-підприємцям – жертводавцям і меценатам за Ваше щире серце і милосердну руку допомоги для потребуючих.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Video | Відео | Новини