У Бердичеві розпочав роботу Карітас Житомир

Бердичеві розпочав свою роботу Благодійний фонд Карітас Житомир при центрі Карітас «Духовно-Соціальний Центр Святого Йосафата Кунцевича» міста Бердичів.

Даний центр спрямований для підтримки та допомоги сімей та осіб, що постраждали внаслідок війни російського агресора на території України. «До нашого центру надійшло понад 70 прохань від ВПО, що прибули в м. Бердичів та прилеглі села з Донецької, Луганська, Запорізької, Харківської та Миколаївської областей» – повідомив керівник центру о. Роман Назар.

За його словами, кожна з цих сімей, прожила власну драму, залишаючи свій дім та рідний край. Тому зараз потребують допомоги, для того, щоб адаптуватися до нових викликів та наслідків війни. Таким чином, в Бердичеві завдяки допомозі працівників та наданих продуктових і гігієнічних наборів від Карітасу, вдалося протягнути руку допомоги для майже 200 осіб.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/