Карітас турбується про своїх працівників, які також стали вимушеними переселенцями

Карітас України не лише надає необхідну допомогу всім людям, які її потребують, а також турбується про своїх працівників. Адже деякі наші працівники самі постраждали від стресу та травматичних подій, а також вимушені були переїхати зі своїх міст до західної України.

Вчора для працівників Карітасу Донецька, які виїхали із Рубіжного, у Львові було проведено майстер-клас із малювання писанки. Це відбулось в колегіумі УКУ (там де родини проживають тепер). Такий захід був важливим для наших працівників, оскільки вони самі тепер переселенці, більшість серед них втратили свої домівки, рідних, колег тощо.

Захід на волонтерських засадах провели майстриня /психотерапевтка п. Оксана Стадницька і о. Андрій Стадницький.

Ось який відгук написала локальна менеджерка Карітасу Донецька у Рубіжному п. Тетяна  Назаренко: “Писанки – традиційно їх пишуть напередодні Великодня, це справжній багатозначний символ. Вважається, що вона оберігає від зла, ворогів і притягує лише добро в дім та приносить затишок. Завдяки пані Оксані та отцю Андрію, кожен член команди розмалював вперше в житті свою писанку. Проце писання надав нам внутрішньої рівноваги та натхнення для відновлення та подальшої роботи. До нашого творчого процесу доєднались президентка Карітасу України пані Тетяна Ставнича та Менеджерка для ПСС програм Людмила Сухарєва. Це дало нам відчуття підтримки та єдності”.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/