Карітас Коломия закликає долучитись до акції «Шкільний портфелик»

Єпархіальний благодійний фонд Карітас Коломия проводить щорічну акцію «Шкільний портфелик» понад 10 років. Її мета – забезпечити дітей, котрі опинилася у складних життєвих обставинах, шкільним приладдям.

На превеликий жаль, наші бенефіціари, а це сироти, напівсироти, діти учасників АТО, діти вимушених переселенців та діти з кризових сімей, не мають змоги придбати усе необхідне для школи, тому звертаються до вас з проханням допомогти.

Найнеобхідніші канцтовари: • Рюкзак, портфель; • Зошити в клітинку (12-18-24 аркуші); • Зошити в косу лінійку (12-18-24 аркуші); • Зошити в лінійку звичайну (12-18-24 аркуші); • Обкладинки для зошитів; • Пенал, ножиці; • Дерев’яна лінійка (до 15 см); • Ручки синього кольору; • Прості олівці; кольорові олівці; закрита точила; • Гумка для стирання; • Альбом для малювання; фарби акварельні, гуаш, пензлики; • Пластилін, дошка та ніж для пластиліну; • Набір кольорового паперу; • Набір кольорового картону; • Набір білого картону; • Клей ПВА; • Дитячі книги українською мовою.

Закликаємо усіх небайдужих долучитися до щорічної акції, та принести втіху і радість у домівки тих, хто цього найбільше потребує. Допоможемо нашим дітям стати гідними людьми, починаючи з найменшого – навчання в школі.

Categories: Video | Відео