Запрошуємо на вечірню казку з Сашком Лірником

Найвідоміший сучасний український казкар Сашко Лірник – у гостьовому хабі ЕРАМ.

Наш партнер, компанія ЕРАМ продовжує свою багаторічну традицію відзначати Міжнародний день захисту дітей. Минулого червня Сашко Лірник читав казки для дітей спеціалістів, які співпрацюють з компанією. Цього року поринути в атмосферу дивовижних пригод, чарів, незламних героїв зможуть усі шанувальники українських казок.

Трансляція та доступ до неї будуть доступні усім охочим.

Слухати казки та лишати коментарі можна на youtube каналі 2 червня о 20:00.

Створити нагадування про трансляцію можна за посиланням https://youtu.be/1ruS-CHQhUk

Вмощуйтеся зручніше та гайда разом з Сашком до захопливих розповідей!

Довідка:

Сашко Лірник – український казкар, актор, телеведучий, автор збірки «Казки Сашка Лірника» і сценарист фільму «Пекельна хоругва, або Козацьке Різдво».

Компанія ЕРАМ є провідним світовим постачальником послуг з розробки програмного забезпечення і цифрових платформ. В Україні ЕРАМ існує вже 15 років і об’єднує понад 10 тисяч спеціалістів. Підтримка та розвиток молоді, турбота про довкілля та сприяння покращенню системи освіти в країні – є ключовими проєктами зі сталого розвитку компанії.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/