Image

Запрошуємо на психологічний форум «Піклування про себе та свою родину»

0 Comments

17 жовтня, з 09:00 до 17:00, в приміщенні готелю «Premier» (м. Кам’янське, пр. Свободи, 43 Б) відбудеться психологічний форум «Піклування про себе та свою родину».

В цей непростий час змін, зумовлений загальною ситуацією в країні та світі, психологи Кам’янського об’єдналися задля того, щоб зробити крок назустріч тим, хто цього потребує.

Наразі сильна команда психологів має стати опорою для суспільства, яке потребує психологічної підтримки. Всі фахівці мають свій напрямок діяльності, але найважливіше в психологічній допомозі – сама особистість психолога.

Участь у форумі передбачає відвідування різноманітних майстер– класів на запропоновані теми:

– Батьківство;

– Цінності та емоції нашого життя;

– Ролі матері та жінки;- Сімейні відносини;

– Психологія конфліктів.

Запрошуємо відвідати форум: одружених та тих, хто тільки планує цей визначний крок в своєму житті; вагітних та тих, хто вже виховує дітей, дружин і чоловіків, матерів і доньок…Всіх, хто має намір покращити стосунки – в сім’ї, на роботі, з приятелями та друзями та перевести їх на новий, більш ефективний рівень. Всіх, хто так чи інакше стикається з конфліктними ситуаціями в різних сферах життя та прагне конструктивно їх вирішувати.

Кожний з вас зможе знайти на форумі багато цікавої та корисної інформації особисто для себе! Чекаємо всіх зацікавлених! Участь у форумі БЕЗКОШТОВНА!

Обов’язкова реєстрація за посиланням: https://forms.gle/4iZWpNfpPi3VbEp67


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь