Image

Увага! Шахрайство!

0 Comments

Протягом майже 25 років сотні тисяч потребуючих українців отримали матеріальну, соціальну, психологічну та юридичну допомогу завдяки нашій роботі. Ми пишаємось своєю багаторічною позитивною репутацією, підтвердженням якої є душевні відгуки простих українців та найвищі національні нагороди у сфері благодійництва. За цією репутацією стоїть важка та клопітка праця наших фахівців, волонтерів і всіх небайдужих людей.

Саме тому нас обурює, коли хтось, прикриваючись нашим ім’ям, намагається ввести в оману тих, хто шукає в інтернеті сайт Карітасу України.

Почастішали випадки, коли інші організації (ми не знаємо, з якою метою) в оголошеннях про свою діяльність вписують назву «Карітас України», тож людина шукає допомоги від Карітасу, а потрапляє на інший сайт, який може виявитись шахрайським.

Не виключаємо, що саме на такого типу сайтах можуть розповсюджувати фейки про діяльність Карітасу чи брати гроші з потребуючих за допомогу чи консультації.

Ще раз хочемо наголосити, що офіційний сайт Карітасу України лише один, ось він: https://caritas.ua/

Ми вже приймаємо необхідні заходи, щоб пошукові системи повністю заблокували будь-які оголошення з використанням нашої назви іншими Інтернет-ресурсами. Проте, просимо вас бути пильними та перевіряти назву сайту перед тим, як на нього переходити і, тим паче, залишати на ньому свої дані чи робити пожертви!


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь