Image

У вересні команда Карітасу Краматорськ охопила допомогою найвіддаленіші населені пункти на лінії розмежування

0 Comments

Протягом вересня 2020 року мобільна бригада Карітасу Краматорськ проєкту «Забезпечення базових потреб в різних секторах, включно з грошовою допомогою, особливо вразливих людей, постраждалих від конфлікту в буферній зоні на сході України, 2019-2021 роки» при підтримці Карітасу Німеччини та Карітасу України відвідали найвіддаленіші населені пункти на лінії розмежування поблизу КППВ м.Майорськ, а саме с.Піски-2 та с.Жованка.

Команда фонду адресно доставляла продуктові набори розраховані на родину. Були охоплені увагою літні одинокі люди, які невзмозі доїхати до міста за продуктами харчування та інше категоріальне населення.

Дані населені пункти є ізольовані, у селах немає магазинів для придбання найнеобхіднішого з продуктів харчування та засобів гігієни. Люди, які проживають у цих населенних пунктах залишилися сам на сам із труднощами в складних життєвих обставинах.

Психологом проєкту також була надана допомога у вигляді первинних індивідуальних консультацій. Наступні консультації надаватимуться в телефонному режимі.

Необхідну інформацію щодо отримання регулярних виплат на базові потреби, допомоги на лікування, а також продуктових наборів, психологічних консультацій надають спеціалісти Карітасу Краматорськ за телефонами: 📌0503991066, 📌0953134054, 📌0503991062,📌0956906862, 📌0507807407.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь