Image

У Слов’янську відбувся святковий інтеграційний захід для дітей

0 Comments

Напередодні Дня Святого Валентина у місті Слов’янськ відбувся святковий інтеграційний захід для дітей віком від 5 до 12 років.

Діти разом з аніматорами подивились мультфільм про одну з найромантичніших версій історії цього свята, взяли участь у веселих конкурсах та іграх, танцювали й малювали валентинки для найрідніших.

Під час свята кожна дитина отримала на згадку невеличкі подарунки. Одними з таких подарунків були сімейні настільні ігри, в які, ми сподіваємося, будуть грати всі члени сімей цих дітей.

Також, ми радіємо знайомству з батьками (бабусями й дідусями) діток, які отримали буклети з інформацією про послуги, що надає благодійний фонд “Карітас Краматорськ” у місті Слов’янськ.

Даний захід відбувся в рамках проєктів «Зміцнення соціальної згуртованості у місті Слов’янськ» та «Простір підтримки», у співпраці з Центральною бібліотекою міста Слов’янськ, яка люб’язно надала читальну залу для проведення свята, і всіляко допомагала в організації.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь