Image

Проінформувати, щоб захистити

0 Comments

В рамках проекту “Зміцнення здоров’я, стійкості громад та засобів до існування в Донецькій та Луганській областях”, протягом березня, співробітниками БФ «Милосердя-Луганськ» здійснювалась інформаційно-роз’яснювальна кампанія для профілактики розповсюдження хвороби Covid-19 та запобігання домашньому насильству.

Інформаційні листівки в першу чергу були роздані нашим підопічним, учасникам програми домашньої опіки. Також друкована продукція була доставлена в організації та установи, які працюють на території Валуйської сільської ради та КПВВ «Станиця Луганська».

Разом з цим, більше 250 бенефіціарів, були забезпечені наборами індивідуального захисту, що включають в себе маски, дезінфектори та інформаційні буклети. Переважно це люди похилого віку та люди з інвалідністю, які відносяться до групи високого ризику захворюваності на Covid-19.

Проект реалізується за організаційної підтримки Caritas Ukraine і фінансується Австрійським агентством розвитку (ADA) за кошти Австрійського співробітництва з питань розвитку та Caritas Österreich.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь