Image

Онлайн-флешмоб від дітей з буферної зони «Вишиванка – твій генетичний код»

0 Comments

День вишиванки відзначається щороку у третій четвер травня. Свято у 2020 році припадає на 21 травня, воно покликане популяризувати українську культуру і традиції.

В цьому році проєкт «Стійкість та Розвиток» Карітасу Краматорськ вирішив провести флешмоб «Вишиванка – твій генетичний код».

178 родин з маленьких сіл та селищ Донецької області долучились до заходу та продемонстрували колорит українського національного вбрання.

Учасники вдягали вишиванки, малювали, робили аплікації, розповідали вірші, співали українські пісні. Захід в онлайн форматі пройшов яскраво та динамічно. Усі діти отримають цікаві подарунки після завершення карантину.

Ми щиро хочемо подякувати всім хто брав участь, побажати миру і злагоди в ваших будинках і серцях. Нехай ваш патріотизм допомагає захищати Україну та робити її цілісною, успішною, квітучою.  Пам’ятайте, що ми – Українці й зможемо все!


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь