Image

Зміни на краще в Гірській міській військово-цивільній адміністрації

0 Comments

Вже більше 6 місяців в м. Золоте діє ініціативна група в громаді під супроводом фасилітатора Карітасу Донецьк, до складу якої ввійшли мешканці, яким не байдуже майбутнє рідного міста.

За такий короткий термін вже видно результати роботи ініціативної групи у співпраці з місцевою владою, це говорить про те, що місцева влада не залишається осторонь проблем громади, а активно йде на зустріч та поміч.

Так на початку червня 2021 р. ініціативна група скерувала звернення до керівника Гірської міської ВЦА Бабченко Олексія Івановича з вирішення проблем облаштування тротуарної доріжки задля безпеки пішоходів, яке було розглянуто та вжито ряд заходів задля вирішення потреби громади.

Наразі майже завершено будівництво тротуарної доріжки від скверу «Сонячний» до вулиці Медична.

Слід зауважити, що кошти на ремонт доріжки були виділені з місцевого бюджету!

Активізація громади відбувається в рамках проекту «Зміцнення здоров’я, стійкості громад та засобів до існування в Донецькій та Луганській областях» за безпосереднього фінансування Австрійської Агенції розвитку (ADA) та Карітас Австрія.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь