Image

Великдень

0 Comments


Христос Воскрес!
Воістину Воскрес!
02.04.2010
З почуттям глибокої радості і від щирого серця вітаємо Вас зі Світлим Христовим воскресінням – Великоднем Господнім. Воскресіння Христове дає нам надію, що смерть не припиняє життя людського духу, воно переносить нашу душу в те життя, якому не має кінця.



 
За рік від минулого Великодня відбулося багато змін в житті кожної людини, родини, нації та країни. Не завжди вони містили в собі позитивні ознаки. Часто нам приходилось стикатися із труднощами, злиднями та невдачами. Христове Воскресіння нагадує нам, що на противагу нестабільності подій нашого земного життя варто поставити те, що є тривалим і незмінним. Перемога Христа над смертю дає нам підставу для нашої віри і надії.
 
Перед своїм розп’яттям Ісус Христос заповідав учням нести Благу Звістку кожній людини. А найкраща проповідь — це наше життя, сповнене духу миру й терпіння, прагнення до любові й правди. Церква вчить нас жити в мирі, любові, благочесті, чистоті, служінні ближнім. Тому Бажаємо вам виконання всіх ваших надій і благих починань, миру, добра і любові. Світле Христове воскресіння – це свято людинолюбства, коли ми забуваємо про жорстокість в наших душах. Так радіймо світлим почуттям, які пробуджуються в нас. Будемо в цей день повні веселощів, надії й воістину християнської любові.
 
Христос воскрес!

Categories: Новини

Залишити відповідь