Image

Вирішуємо проблеми з питною водою в буферній зоні

0 Comments

Починаючи з 2018 року, Карітас Маріуполь в партнерстві з Карітасом України бере участь в реалізації проектів щодо поліпшення доступу жителів буферної зони до питної води. На даний момент успішно запущені і функціонують вже більш ніж півтора роки бювети в смт. Мирне і смт. Андріївка. У найближчих планах завершення робіт по бюветам у м. Мар’їнка, м Красногорівка, с. Кам’янка. Всі вищевказані населені пункти мають суттєві проблеми, не тільки з питною водою, але і з наявністю води взагалі. Доступ к безоплатної питної воді, це суттєва допомога мешканцям у цих населених пунктах.

Важливим моментом є факт, що мета побудови бюветів, це, по-перше, організація доступу населення до безкоштовної питної води в районах, прилеглих до лінії розмежування, по-друге – залучення уваги до проблеми з питною водою державних органів та згуртованість активної спільноти навколо неї.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь