Image

Видача медичних ваучерів мешканцям с. Оріхове та смт. Новотошківське 

0 Comments

В кінці січня команда Карітасу Донецьк в рамках проекту «Забезпечення базових потреб в різних секторах, включно з грошовою допомогою, особливо вразливих людей, що постраждали внаслідок конфлікту на сході України 2019-2021 рр.» надала допомогу у вигляді медичних ваучерів мешканцям с. Оріхове та смт. Новотошківське. Селища розташовані в буферній зоні  Луганської області, та знаходяться на відстані 0-5 км від лінії розмежування.

Обстріли у цих населених пунктах не вщухають та люди постійно знаходяться у стані стресу, що безпосередньо відображається на їхньому здоров’ї.

Допомогу отримали самотні люди похилого віку, важкохворі та маломобільні. Необхідна інфраструктура у цих населених пунктах відсутня, транспортне сполучення обмежене, а маленьких пенсій не вистачає для того, щоб покрити базові потреби, тому надана допомога у вигляді медичних ваучері є вкрай необхідною та важливою для людей.

У період розповсюдження COVID-19, працівники мобільних бригад дотримуються підвищених заходів захисту та особистої безпеки, щоб уникнути можливого інфікування та не наражати на небезпеку бенефіціарів, тому працюють за новими протоколами.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь