Image

Волонтери Карітас Краматорськ провели “Арт-годинку” в Новодонецькій громаді

«Арт-годинка» – ініціатива, започаткована волонтерами-психологами Карітасу Краматорськ. 

З мешканцями Новодонецької громади робота тривала 3 місяці: розпочалася вона в січні, а підійшла до фіналу в середині березня. Маргарита та Юлія провели 8 захопливих онлайн-занять. Кожне заняття мало свою тему.

На початку цього року Маргаритою Бабак, волонтером-психологом, разом з Юлією Козловою, соціальним педагогом Центру для дітей та молоді фонду, було розпочато новий сезон цієї онлайн-ініціативи для дітей з Новодонецької територіальної громади в Донецькій області.

Маргарита Бабак, волонтер-психолог поділась своїми враженням від оновленого курсу: «Арт-годинка» — це більше, ніж просто заняття з мистецтва. Це простір, де діти можуть знайти себе, розкрити свій потенціал та відчути силу творчості. Ми пропонуємо різноманітні матеріали та інструменти, а також атмосферу підтримки та заохочення, щоб діти могли так відволіктись та відновитись».

Заняття не потребують довгої підготовки, і на них немає жодного змагального чи оцінювального елементу. Це дає змогу дітям відволіктися, але разом з тим, прожити в безпечному форматі за підтримки фахівців всі свої емоції та переживання. Юлія, як і вся команда проєкту «Адвокація сталих соціальних послуг», в рамках якого працює Центр для дітей та молоді, виказує щиру подяку за активність Маргариті Бабак, яка запропонувала такий онлайн-формат роботи з дітьми з Донецької області, щоб підтримати їх у надважкий час сьогодення.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримати нашу діяльність з допомоги потребуючим – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини