Image

Відпочинок для дітей з інвалідністю від Карітасу Волинь

0 Comments

Карітас Волинь організував відпочинок на озері Світязь для 10 родин, в яких виховуються дітки з обмеженими можливостями.

Поїздка здійснена завдяки проектам «Підтримка дітей та молоді з інвалідністю в 5 центрах», який фінансується KINDERMISSIONSWERK та «Cоціальний супровід сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах в часі епідемії Covid-19», за фінансової підтримки Європейського Союзу та БО «100 відсотків життя Рівне».

Впродовж чотирьох днів батьки та 18 дітей мали можливість гарно відпочити та отримати позитивні емоції. Це був період насолоди комфортними умовами проживання на базі «Світязь-Центр», близькістю озера, спілкування один з одним та іграми дітей на подвір’ї та у воді.

Теплі вечори подарували відпочиваючим відчуття великої дружньої родини, яку об’єднав Карітас-Волинь. Після спільної вечірньої молитви всі дітлахи отримали м’які подарунки від директора фонду о. Володимира Кметя.

А вже зранку, під час Служби Божої під відкритим небом, яку провадив парох храму Св. Верх. Ап. Петра і Павла о. Володимир Кметь учасники сімейного табору відчули єдність з природою та Богом.

О. Володимир в своїй проповіді розповів про важливість молитви та закликав батьків до пошуку Бога. Радісні очі та щасливі усмішки дітей та дорослих без слів говорили про задоволення від перебування в сімейному таборі.

На завершення відпочинку координатор Вікторія Скриннікова вручила родинам засоби особистої гігієни. Ці шампуні у вигляді благодійної допомоги передало фонду ТзОВ «ВІКІ».

Висловлюємо щиру подяку нашим постійним благодійникам за небайдужість до проблем сімей, що опинились в кризі.

Відгуки батьків:

«Дуже вдячна за відпочинок))) Ви подарували незабутній час і дали можливість відчути щастя. Щиро дякую вам! Хай вас Бог благословляє і дарує вам радість від того, що ви робите! Мені дуже і дуже сподобалося! Дякую!»

«І я радію від знайомства з вами, ви чудові!» «Також дуже вдячна всім, хто приймав участь, щоб відбувся цей чудовий відпочинок! Нам дуже сподобалося! Гарно і правильно говорив священник, нам треба всім шукати Бога».

«Також дуже вдячна вам за дуже приємний відпочинок. Хай вас Бог благословляє за те, що ви робите для нас та нашим діткам. Велике вам спасибі!»

«Сердечно дякую Вам за гарні і незабутні дні! Море позитивних емоцій, чудові умови проживання. Хай вас Бог благословляє у ваших добрих справах. Ви дуже чудові і гарні люди. Дякую за підтримку і гарний відпочинок!»

Дякуємо і вам дорогі батьки за приємні слова. Ми тішимося, що вам сподобалося. Є стимул й надалі творити добро й наповнювати любов’ю серце.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь