В Карітасі Борислав відбулось літературно-мистецьке свято «Вінок слави Кобзареві»

10 березня 2020 року, в приміщенні Карітасу Борислав відбулось літературно-мистецьке свято «Вінок слави Кобзареві» з нагоди 206-ої річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка.

Захід відбувся за участю бенефеціарів проекту «Підтримка соціальних центрів Карітасу України у програмах для людей з інвалідністю в Україні» та учасників проекту «Інклюзивно-ресурсного центру для дітей з інвалідністю та дітей з кризових сімей».

Постать Великого Кобзаря є і залишається ні з ким незрівнянною, невичерпною для людського подиву й осягнення. І хоч минуло досить багато часу, народ пам’ятає, знає та шанує свого генія. На святі прозвучали твори Шевченка «Україна, рідний край», «Тече вода з – під явору», «Садок вишневий коло хати», «Зацвіла в долині…», «Заповіт» та інші …

Змінюються часи, але незмінним, невичерпним і, по суті, не до кінця прочитаним і розгаданим залишається сам Т. Шевченко. І вистачить його, поза всяким сумнівом, ще на багато-багато поколінь – допоки житиме український народ, допоки буде жити наша Україна!

Проект «Підтримка соціальних центрів Карітасу України у програмах для людей з інвалідністю в Україні» реалізовується за фінансової підтримки німецького БФ Renovabis.