Image

“Благодійний бал” до Міжнародного дня людей з інвалідністю в Бориславі

0 Comments

3 грудня 2021 року, в Бориславі відбувся «Благодійний бал» в рамках проєкту «Міжнародний день людей з інвалідністю — рівні права і рівні можливості» за участю людей з інвалідністю.

Організатором виступив Карітас Борислав за підтримки Департаменту соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації, в рамках реалізації Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської області на 2021-2025 роки.

Благодійний бал, який декілька років поспіль відбувається в місті Бориславі з нагоди відзначення Міжнародного дня осіб з інвалідністю, стає доброю традицією, яскравою подією, майданчиком духовного єднання.

Самі учасники балу готувались до події близько понад три місяці і доклали до цього чимало зусиль – проводили репетиції танцювальних та театральних номерів, шукали доброчинців, детально продумували сценарій.

Розпочав захід директор Карітасу о.Петро Підлубний, після цього з концертною програмою виступили викладачі Бориславської школи мистецтв та Таня Сенів.

Представник місцевої влади, п.Роксоляна Гарасимів, наголосила на важливості такої плідної, щоденної та дуже потрібної роботи з молодими людьми з інвалідністю у нашому місті.

Директор Бориславської міської філії Львівського обласного центру зайнятості п.Галина Цибенко побажала учасникам балу втілювати мрії й задуми у життя, досягати поставлених цілей, розвиватись творчо, здобувати нові знання та професійні навички.

Віктор Кравцов побажав людям з інвалідністю успіхів та подякував за можливість бути на такій інклюзивній вечірці.

Учасники благодійного балу продемонстрували присутнім свої творчі таланти та показали, що люди з інвалідністю досягають значних результатів, завдяки щоденній праці над собою та за належної підтримки оточуючих людей.

“На цьому заході ми згуртували людей доброї волі – благодійників, представників влади, бізнесу, творчої інтелігенції, з метою подальшої підтримки діяльності Центру для молоді з інвалідністю «Відкрите серце» в МБФ “Карітас-Борислав”, – зазначили організатори.

На завершення заходу кожен з учасників отримав грамоти та подарунки у вигляді еко-сумок з логотипом Центру для молоді Карітас Борислав та квіти від міської ради, які роздала Віра Мойшевич.

Тільки разом, сприяючи та підтримуючи діяльність Центру для молоді з інвалідністю ми можемо і надалі продовжувати роботу в Карітасі з молоддю з інвалідністю, адже обов’язком кожного з нас є турбота та милосердя, любов та розуміння до найбільш незахищеної частини людства!

Підтримати діяльність Центру для молоді з інвалідністю , що діє при МБФ «Карітас-Борислав» можна перерахувавши кошти на рахунок :

р/р UA583052990000026006031004812

ЄДРПО 33065892

Призначення платежу «Благодійна пожертва»


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Video | Відео | Новини

Залишити відповідь