Image

У Бродах реалізується соціальна ініціатива «Любов поміж нас»

Мета ініціативи – залучення дітей та молоді соціально-незахищених і вразливих категорій до життя громади та популяризації традицій українського народу.

Цей проєкт спрямований на розвиток дітей соціально-вразливих категорій, військовослужбовців, із малозабезпечених та багатодітних сімей, щоб залучити їх до життя парафії та навчити допомагати людям, які опинилися у важкій життєвій ситуації. Важливо, щоб молодь  розуміла необхідність надавати допомогу потребуючим.

«Нещодавно, на попередніх таких катехитичних зустрічах, ми з дітьми пакували подарункові набори для людей соціально-вразливих категорій старшого віку нашої парафії, які потребують допомоги. Також ми виготовляли іграшкових янголиків для наших військових як їхніх оберегів. Сьогодні ми навчаємо дітей плести браслети із синьої та жовтої стрічок, а також готуємося до Різдвяної коляди. Взагалі, такі катехитичні зустрічі мають корисний результат у тому, що дітвору, хоча б на певний час, вдається, образно кажучи, відірвати від соціальних мереж у гаджетах. Нам важливо, щоб діти мали живе спілкування. Саме для цього ми й зустрічаємося раз або двічі на тиждень», – каже Мар’яна Шинкарчук, керівниця проєкту.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримати нашу діяльність з допомоги потребуючим – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь