Image

Тренінги, семінари та лекції. Навчання від Карітасу

Місцеві організації Карітасу України постійно ведуть свою роботу у напрямку протидії торгівлі людьми, експлуатації та різноманітних форм насильства.

Ми організовуємо тренінги для відповідальних осіб районних адміністрацій та територіальних громад,  працівників соціальних служб, психологів, педагогів та спеціалістів служби у справах дітей, де розповідаємо про міжнародне та українське законодавство у сфері протидії торгівлі людьми, способи ідентифікації постраждалих та допомогу, яку вони можуть отримати.

Також ми працюємо у центрах зайнятості, де розповідаємо шукачам роботи про специфіку оформлення трудових відносин, трудового договору та договору ЦПХ розшифруйте. Та про те, як не потрапити на гачок до злочинців та уберегти себе від трудової експлуатації.

Крім того, фахівці Карітасу інформують громадськість про сучасні прояви торгівлі людьми та підвищуємо рівень поінформованості учнів та студентів, щоб показати їм небезпечні наслідки ситуацій торгівлі людьми, а також шляхи їх уникнення.

А головне, наші організації надають комплексну реінтеграційну допомогу людям, які постраждали від торгівлі людьми та допомагають їм почати життя з початку.

Ви можете звернутися за консультацією чи допомогою до місцевих організацій Карітасу у вашому регіоні.

Карітас Київ:

E-mail: info@caritas-kiev.org.ua; Тел.: (067)-108-00-52

Карітас Івано-Франківськ:

E-mail: caritas-ivano-frankivsk@ukr.net;  Тел.: (068)-322-49-77;  (095)-024-62-16

Карітас Самбірсько-Дрогобицької Єпархії:

E-mail: caritasdroh@gmail.com; Тел.: (067)-454-48-85

Карітас Одеса:

E-mail: caritasodessa@ukr.net; Тел.: (095)-295-33-30

Карітас Чернівецької Єпархії

E-mail: caritas.chernivtsi@gmail.com, Тел.: (095)-021-34-03

Також, якщо вам необхідно провести захід по протидії торгівлі людьми, Ви можете звернутися до нас – https://caritas.ua/ccpat/

\


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримати нашу діяльність з допомоги потребуючим – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини